preskoči na sadržaj
Pozivi za iskazivanje interesa - organizacija izleta

U skladu s Pravilnikom o izvođenju, izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (Narodne novine, broj 67/14), na mrežnim stranicama škole objavljivati će se javni pozivi za organizaciju izleta i ekskurzija.

"...Ponudu na javni poziv može dostaviti turistička agencija, odnosno druga fizička ili pravna osoba koja za takve uvjete ispunjava uvjete određene propisima koji uređuju pružanje usluga u turizmu ili posebnim propisima. 

Na javni poziv ne može se javiti ponuditelj koji je radnik školske ustanove koja objavljuje poziv ili član njegove uže obitelji ili kod kojeg je za turističkog pratitelja ili vodiča angažiran djelatnik školske ustanove koja objavljuje poziv.

Javni poziv objavljuje se za svaku izvanučioničku nastavu planiranu za učenike razreda, razrednih odjela ili odgojno-obrazovnih skupina pod brojem ponude na obrascu koji je sastavni dio ovoga Pravilnika.

Javni poziv za jednodnevnu izvanučioničku nastavu ili posjet školska ustanova objavljuje najkasnije mjesec dana, a za višednevnu izvanučioničku nastavu najkasnije dva mjeseca prije predviđene realizacije i mora biti objavljen na mrežnim stranicama do isteka roka za javni poziv.

U slučaju da se višednevna izvanučionička nastava ostvaruje na početku školske godine, škola je javni poziv dužna objaviti najkasnije 30 dana prije kraja prethodne nastavne godine.

Ponuditelj je obvezan dostaviti ponude do roka naznačenog u obrascu, u zatvorenoj omotnici s naznakom »Javni poziv – ne otvaraj« i brojem ponude.

Ponuditelj se može javiti za realizaciju jedne ili više odnosno svih traženih ponuda školske ustanove s brojem ponude na obrascu.

U slučaju da se ponuditelj javlja na više ponuda, posebne omotnice iz stavka 6. ovoga članka može dostaviti u jednoj omotnici s naznakom »Javni poziv – ne otvaraj« s brojevima svih ponuda.

Ako na javni poziv u propisanom roku pristigne samo jedna ponuda koja ispunjava propisane uvjete, ta će se razmatrati.

Ponude pristigle nakon roka navedenog u javnome pozivu neće se razmatrati.

U slučaju da se na javni poziv ne javi niti jedan ponuditelj, poziv se ponavlja za jednodnevnu izvanučioničku nastavu najkasnije 15 dana, a za višednevnu izvanučioničku nastavu najkasnije 30 dana prije predviđene realizacije i mora biti objavljen na mrežnim stranicama do isteka roka za javni poziv..."

(Članak 13.Pravilnika)

Ravnatelj:

Zoran Pavletić, prof.


ODABIR PONUDA ZA ORGANIZACIJU VIŠEDNEVNE IZVANUČIONIČKE NASTAVE, EKSKURZIJE UČENIKA 8. RAZREDA

OBJAVA REZULTATA ODABIRA

Po objavi br. 1/2016. (trodnevna izvanučionična nastava za osmi razred) pristiglo je ukupno 5 ponuda. Tri su ponude odabrane na sastanku Povjerenstva prilikom javnog otvaranja i odlučeno je da će se predstaviti roditeljima na roditeljskom sastanku.

 

Dana 8. prosinca 2016. godine u Osnovnoj školi Hreljin, održan je roditeljski sastanak za odabir ponude za organizaciju četverodnevne izvanučionične nastave  za osme razrede (OBJAVA BR. 1/2016.). Od 3 (tri) ponude koje  je odabralo Povjerenstvo, na roditeljskom sastanku odabrana je ponuda putničke agencije Autotrans d.o.o. iz Rijeke.

 

Predsjednica Povjerenstva

Doris Šimičević, razrednica


OSNOVNA ŠKOLA HRELJIN

Klasa: 602-11/17-06/01

Urbroj: 2170-55-01-17-05

Hreljin, 17. svibnja 2017.

 

Temeljem odredbe članka 15. stavak 4. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (NN 67/14, 81/15) Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za višednevnu izvanučioničnu nastavu - ekskurziju - objava br. 2/2017. za učenike osmih razreda, na sastanku održanom dana 17. svibnja 2017.g., donosi

O D L U K U

O odabiru tri ponude koje će biti predstavljene roditeljima učenika osmih razreda:

1. ponuda: Fiume tours d.o.o., Osječka 39, Rijeka

2. ponuda: A.N.A.B.A.R. – tours d.o.o., Zametska 12/1, Rijeka     

3. ponuda: Autotrans d.o.o., turistička agencija, Šetalište 20. travnja 18, Cres      

Odabrani potencijalni davatelji usluga mogu prezentirati ponude prema podacima traženim i dostavljenim u ponudi, na roditeljskom sastanku koji će se održati dana 24. 5. 2017. u  17,00 sati, u OŠ Hreljin.

Vrijeme trajanja prezentacije je 7 minuta.

Obrazloženje

Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za organizaciju višednevne izvanučionične nastave - ekskurzije utvrdilo je da su pristigle 3 ponude. Nakon otvaranja ponuda predsjednik je pročitao iste te je Povjerenstvo jednoglasno donijelo odluku kao u izreci.

 

Predsjednik Povjerenstva

Ana Emili Odović


OBJAVA REZULTATA ODABIRA

Po objavi br. 2/2017. (trodnevna izvanučionična nastava za osme razrede) pristigle su ukupno 3 ponude. Na sastanku Povjerenstva prilikom javnog otvaranja odlučeno je da će se predstaviti roditeljima na roditeljskom sastanku.

Dana 24. svibnja 2017. godine u Osnovnoj školi „Hreljin“, održan je roditeljski sastanak za odabir ponude za organizaciju trodnevne izvanučionične nastave  za osme razrede (OBJAVA BR. 2/2017.). Od 3 (tri) ponude koje  je odabralo Povjerenstvo, na roditeljskom sastanku odabrana je ponuda putničke agencije Autotrans d.o.o. iz Rijeke.

 

Predsjednica Povjerenstva

Ana Emili Odović, razrednica

Oglasna ploča

Kalendar
« Listopad 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


TražilicaZabavno i poučno

 

 

preskoči na navigaciju